ΒΟΜΒΑ: Στον… αέρα τα play offs!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 | 23:57

Loading...
Ορατός είναι ο κίνδυνος να… τιναχθούν στον… αέρα τα play offs μετά τη δικαίωση του Πανιωνίου και την πρόθεση προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα στην UEFA.

Οι Ηπειρώτες είχαν ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες μέρες πως σε περίπτωση που ο Ιστορικός έπαιρνε την αδειοδότηση από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, τότε θα κατέθεταν έφεση στην UEFA. Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, όπου δίνει το «πράσινο» φως στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να πάρει μέρος στα play offs, ο «Άγιαξ» ετοιμάζεται για την έφεση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Αυτό σημαίνει πως η UEFA θα πρέπει να στείλει κλιμάκιο στην Αθήνα, ούτως ώστε να εξετάσει ενδελεχώς τον φάκελο της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ και να αποφανθεί για το αν θα δοθεί τελικά η άδεια στον Πανιώνιο. Πάντως, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν αναμένεται άμεσα, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσει το «μίνι» πρωτάθλημα.

Έτσι, η έναρξη των play offs θα καθυστερήσει σημαντικά, την στιγμή που υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων των συλλόγων στα εθνικά πρωταθλήματα, ενόψει της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων για την συμμετοχή στο Euro 2016.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.