Φοβερό! Γι' αυτό αναβλήθηκε ο τελικός κυπέλλου...

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 | 22:48

Loading...
ΑΕΚ και Ολυμπιακός ήταν προγραμματισμένο να παίξουν αύριο στον τελικό, όμως όπως έγινε γνωστό εδώ και ώρες, το ματς αναβλήθηκε. Το απίστευτο της ιστορίας ήταν ΓΙΑΤΙ αναβλήθηκε...

Οι απεργίες που έχουν παραλύσει όλη τη χώρα, αλλά και το τεταμένο κλίμα μετά τον... χαρτοπόλεμο των ΠΑΕ Ολυμπιακού και ΑΕΚ οδήγησαν σύμφωνα με το έγγραφο στην αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ δεν αποκλείεται και η ματαίωση του.

To έγγραφο αναφέρει πως δεν μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας της αντικειμενικής αδυναμίας διάθεσης επαρκών αστυνομικών δυνάμεων για την τήρηση της τάξης στην εγκατάσταση του γηπέδου και της ευρύτερης αστικής περιοχής, καθώς και τη λήψη όλων των αναγκαίων αστυνομικών μέτρων για την ασφαλή μετάβαση αθλητικών αποστολών, διαιτητών και παρατηρητών στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α.

Επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξαν και οι εκατέρωθεν πολεμικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με το κλίμα να χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία τεταμένο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί: «για την αντιπαλότητα και το τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, μετά τις εμπρηστικού περιεχομένου ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πρόκληση βίαιων επεισοδίων, είτε εντός είτε εκτός του τόπου διεξαγωγής της συνάντησης και τα οποία δύνανται να διαταράξουν την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών».

*sdna.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.