Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Αρουαμπαρένα!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 | 00:50

Loading...
Τι μετέφερε ο Ντε Μπαρτόλο στον Αργεντινό τεχνικό και ποιες οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Η περίπτωση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα πράγματι απασχολεί εξαιρετικά την ΑΕΚ. Η στήλη σας έχει γράψει σχετικά και σε πρόσφατα ρεπορτάζ της. Αξίζει μάλιστα να σας παρουσιάσουμε τα λόγια που μάθαμε πως λέει ο Μελισανίδης για τον “Βάσκο”: “Τέτοιον θέλω στην ΑΕΚ. Νέο, με όρεξη για δουλειά, φιλόδοξο και που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα”.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Αρουαμπαρένα έχει υπάρξει και στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια (ως ποδοσφαιριστής) είναι ένα επιπλέον... καλό για τους ανθρώπους της Ένωσης και τον Μελισανίδη.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές, ο “Τίγρης” ζήτησε από τον Ντε Μπαρτόλο να μεταφέρει κι ένα μήνυμα στον Μάρτιν στη συνάντησή τους στην Αργεντινή: “Έλα στην ΑΕΚ και η καριέρα σου θα εκτοξευθεί. Θα καταφέρεις πολλά μέσα στα επόμενα χρόνια, πρώτος μάγκας θα γίνεις”...

Ο Ντε Μπαρτόλο εξήγησε στον Αρουαμπαρένα ότι ο επιχειρηματίας έχει μεγάλα όνειρα για την ΑΕΚ και πως το σχέδιο που υπάρχει για να επανέλθει η Ένωση άμεσα στην κορυφή και σε επιτυχημένες ευρωπαϊκές πορείες, είναι άριστο και δεν θα αποτύχει.

Στα Σπάτα μάλιστα εκτιμούν πως οι πιθανότητες πλέον για να γίνει το ντιλ με τον Αργεντινό τεχνικό είναι πολλές. Βέβαια εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο, αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι πως νιώθουν ότι “έψησαν” τον “Βάσκο”.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.