Φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον από τον Ολυμπιακό!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 | 00:41

Loading...
Βαριά τους έπεσε η ήττα από την Ένωση στο λιμάνι και άρχισαν οι...αποχωρήσεις

Πολύ δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να... συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Εστεμπάν Καμπιάσο που βλέπει την πόρτα της εξόδου, ενώ δεδομένη θεωρείται και η αποχώρηση του Σαλίνο.

Δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα, τόσο ο Εστεμπάν Καμπιάσο, όσο και ο Λεάντρο Σαλίνο, με το ποδοσφαιρικό τους μέλλον να βρίσκεται όπως όλα δείχνουν μακριά από το Λιμάνι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Σαλίνο, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Μάλιστα την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ενισχύει το γεγονός πως ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει παίκτη στη θέση του Βραζιλιάνου μπακ.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δύσκολη φαντάζει και η παραμονή του Εστεμπάν Καμπιάσο, παρόλο που μένει ένα ακόμα ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας. Όσον αφορά τις αποχωρίσεις, πιθανή είναι και αυτή του Ερνάνι που μάλλον θα επιστρέψει στην Πόρτο.

Αντίθετα, πολύ πιθανή είναι η παραμονή του Τσόρι, που ενδέχεται να ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

*aeknews
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.