Ο Σκόκο φεύγει από Νιούελς και όλα δείχνουν...ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 | 23:01

Loading...
Ποια τα δεδομένα για την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Τι τον φέρνει πιο κοντά στα Σπάτα...
Δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στην Νιούελς ο Νάτσο Σκόκο καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας (εντός έδρας ήττα από την Ντεφενσά) είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς, όταν κάποιοι εξ αυτών τον αποκάλεσαν «κλέφτη».

Η απάντηση του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, μετά από το ματς, στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν: «Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που έχουν κοντή μνήμη. Είναι άσχημο να με αποκαλούν κλέφτη. Θέλω να απολαύσω τα υπόλοιπα παιχνίδια και στη συνέχεια θα δούμε. Είμαι πολύ άνετα εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις»...
Εμείς σας γράφουμε ξανά ότι το θέμα του Σκόκο είναι πάντα ανοιχτό στα Σπάτα! Πόσο μάλλον μετά τα όσα συμβαίνουν τώρα για εκείνον στη Νιούελς και τα οποία ενδέχεται να τον οδηγήσουν στην έξοδο.
Επίσης σας σημειώνουμε (ξανά) κάποια σημαντικά δεδομένα τα οποία η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει καλά:

1.Ο Μελισσανίδης γουστάρει τον «υδραυλικό».

2.Ο κόσμος της ΑΕΚ επίσης.

3.Ο Τζιμπούρ όλα δείχνουν πως φεύγει το καλοκαίρι, άρα και μια θέση επιθετικού μένει κενή και ένας μη συμπαθής πιθανός συμπαίκτης για τον Νάτσο βγαίνει από τη μέση...

4.Ο Σκόκο μιλάει συχνά με ανθρώπους στην Ελλάδα με τους οποίους εξακολουθεί να διατηρεί σχέσεις και ενημερώνεται για την ΑΕΚ, όπως τα λέει επίσης και με τον Μπουονανότε.

Από την άλλη πάντως, υπάρχει κάτι αρνητικό. Ότι η σύντροφός του παραμένει δυστακτική στο να πει το «ναι» για την επιστροφή στην Ελλάδα. Κι αυτό για τον λόγο ότι δεν έχει ξεχάσει ακόμα τα γκαζάκια που έσκασαν στο σπίτι τους, στις δύσκολες ημέρες του στην ΑΕΚ.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.