Ώπα! Ανατροπή δεδομένων στο Κύπελλο Ελλάδας!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 | 23:41

Loading...
Πρόσφορο έδαφος φαίνεται να υπάρχει για συμφωνία ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού την Τρίτη. Πιθανότερο σενάριο ο ορισμός των βοηθών του Σιδηρόπουλου.

Πιθανό φαντάζει πλέον να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει τις τελευταίες ώρες ότι έχει διαμορφωθεί πρόσφορο έδαφος προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν στους όρους διεξαγωγής του αγώνα, ώστε αυτός να διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη.

Φαίνεται ότι το επικρατέστερο σενάριο... διαφυγής από το αδιέξοδο είναι να προχωρήσει η ΕΠΟ σε νέο ορισμό διαιτητών και να αντικαταστήσει τους Αλεξέα και Πετρόπουλο με τους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη, Ευθυμιάδη και Κωσταρά, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα που αφορά τους πρόσθετους βοηθούς (είχαν οριστεί Κουκουλάκης, Αρετόπουλος), τον τέταρτο και τον παρατηρητή, θέση στην οποία είχε οριστεί ο -μη διεθνής- Γκρούτσης.

Σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση της λύσης φέρεται να παίζει και η FIFA, η οποία φαίνεται πως δεν είναι και τόσο... δίπλα στην ΕΠΟ, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για να διεξαχθεί ο τελικός. Τα πάντα, ωστόσο, αναμένεται να οριστικοποιηθούν κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας και πιθανότατα το πρωί.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να ορίσει έκτακτο ΔΣ για αύριο το μεσημέρι (14.00). Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η άρνηση της ΑΕΚ να αποδεχθεί την πρόταση που της έγινε για την νέα διαμόρφωση του προγράμματός της δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν πάρθηκε καμία συμφωνία, καθώς μέχρι τώρα δεν είναι καν σίγουρη η διεξαγωγή του τελικού σε ότι αφορά την συμφωνία ΕΠΟ – Κοντονή.

Επί της ουσίας, στην Σούπερ Λίγκα αποφάσισαν να ορίσουν το ΔΣ για το μεσημέρι, έχοντας στα χέρια τους κάτι συγκεκριμένο: ότι η Ομοσπονδία και ο Υφυπουργός συμφώνησαν για την διεξαγωγή του αγώνα την Τρίτη. Βέβαια, το να συμφωνήσουν αυτές οι δύο πλευρές δεν θα σημαίνει αυτόματα και ότι ο τελικός θα γίνει. Θα υπάρχει μεν μια σταθερή παράμετρος πλέον στην εξίσωση, αλλά θα πρέπει να βρεθεί με όλες τις υπόλοιπες, που αφορούν στα πλέι οφ, τη Nova κ.τ.λ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η αυριανή μέρα θα θέσει σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, από τις οποίες θα καθοριστεί η μοίρα των αγώνων με τους οποίους θα ολοκληρωθεί(;) η αγωνιστική περίοδος και στις δύο διοργανώσεις...

*sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.