Αποκάλυψη Σκουντή για Πρίντεζη και Παναθηναϊκό!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 | 13:13

Loading...
 Ήταν λογικό να περάσει στα ψιλά, καθώς η αποκάλυψη έγινε στο pre game του πρώτου τελικού και δε θα μπορούσε να πάρει μεγάλη δημοσιότητα από τη στιγμή που ακολούθησε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.
Έτσι κι αλλιώς, όσοι δεν είναι συνδρομητές OTE TV και δεν είδαν ζωντανά το παιχνίδι στην τηλεόραση, θα έχασαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δεν προβλήθηκε ιδιαίτερα ούτε στις ιστοσελίδες.

Ο λόγος για τη μεγάλη αποκάλυψη που έκαναν ο σχολιαστής του χθεσινού αγώνα, Ηλίας Ζούρος, μαζί με τον Βασίλη Σκουντή, για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε πώς έπεισε πριν από πολλά χρόνια τον Σωκράτη Κόκκαλη να αγοράσει τον Έλληνα άσο και πώς κατάφερε τελικά ο Ολυμπιακός να τον αρπάξει από τον ...Παναθηναϊκό!
"Πήγαμε στη μητέρα του το 2000. Τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός. Του κάναμε την πρόταση και περιμέναμε αρκετές ημέρες. Τελικά τον πείσαμε", είπε, μέσα σε άλλα, ο Ηλίας Ζούρος, με τον Βασίλη Σκουντή να συμπληρώνει τη φοβερή ατάκα του Σωκράτη Κόκκαλη: "Κύριε Ζούρε, θα δώσουμε 90.000 στο Μπραχάμι για έναν παίκτη 14,5 χρονών;"!

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.