Ψάχνει σπίτι στην Αθήνα ο Βέλλιος!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 | 04:46

Loading...
Τα τελευταία 24ωρα υπήρξε η αποκάλυψη από ποδοσφαιρικά media για το «ψηστήρι» του Μελισσανίδη στον Βέλλιο, με τον οποίο είχε δύο ραντεβού. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πρόσφατη συνάντηση και όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή επεσήμαναν πως ο ίδιος βλέπει με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ένωση.

Το ρεπορτάζ όμως τρέχει, όπως και οι εξελίξεις. Ο Βέλλιος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα. Ποιός ο λόγος της παρουσίας του στην πρωτεύουσα; Εκτός από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τα φιλικά στην Αυστραλία υπάρχουν και άλλοι λόγοι που τον έφεραν στο κλεινόν άστυ.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει κάνει ήδη μια περιπλάνηση στην Αθήνα και μάλιστα στις περιοχές, που λογικά θα βρει τόπο κατοικίας αν κλείσει η συμφωνία με την Ένωση. Σε ποια περιοχή αναζητεί τον πιθανό επόμενο χώρο της διαμονής του ο διεθνής επιθετικός; Τα νότια προάστια και δη Γλυφάδα έχει εξελιχθεί σε Hot spot της ποδοσφαιρικής ζωής τα τελευταία χρόνια. Εκεί το συνέλαβαν τα ραντάρ του ΑΕΚ LIVE.

Επομένως, κάνουμε λόγο για μια υπόθεση, η οποία στο μυαλό του ποδοσφαιριστή έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα. Πηγές αναφέρουν ότι το ντιλ είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση και αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στις συναντήσεις.  Τί σημαίνει αυτό; Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός δύσκολα μπαίνουν άλλα εμπόδια στο δρόμο τους. Οι επόμενες μέρες αναμένεται λοιπόν, να αποδειχθούν κρίσιμες για την μεταγραφή του Βέλλιου στην ΑΕΚ.

*aek-live.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.