Οριστικό: Αναβάλλεται ο τελικός!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 | 13:13

Loading...
Αστυνομία και ΔΕΑΣ εισηγήθηκαν την μη διεξαγωγή του αυριανού τελικού λόγω της όξυνσης του κλίματος με τις χθεσινές ανακοινώσεις.

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Πολιτείας ώστε να επικυρωθεί η απόφαση της Αστυνομίας για τη μη τέλεση του αυριανού τελικού κυπέλλου Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί υπήρξε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και τόσο η Αστυνομία, όσο και η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα όσα συνέβησαν χθες βράδυ με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που προκλήθηκαν από τον ορισμό-σκάνδαλο των βοηθών του Σιδηρόπουλου, του 4ου και του παρατηρητή.

Μάλιστα, το ύφος των ανακοινώσεων ήταν και αυτό που πυροδότησε ακόμα πιο πολύ το κλίμα και οι συκοφαντικές ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Μελισσανίδη (για τις οποίες θα επιληφθεί η δικαιοσύνη), που ανάγκασαν την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ να αποτρέψουν τη διεξαγωγή του τελικού. Πλέον, απομένει η επίσημη θέση της Πολιτείας και του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος ακόμα και αν ήθελε να διεξαχθεί το ματς, έχοντας τις εισηγήσεις της Αστυνομίας, για το τεταμένο κλίμα και την μη ομαλή διεξαγωγή του τελικού, είναι αναγκασμένος να τον αναβάλλει οριστικά.

*aek365
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.