Βόμβα Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016 | 15:22

Loading... Από την πρώτη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, απέδειξε (αν μη τι άλλο) ότι δεν έχει πρόβλημα να βάλει το χέρι στην τσέπη για το καλό του συλλόγου...
Δεν του βγήκε πάντοτε σε καλό, αν αναλογιστεί κανείς πόσες δεκάδες εκ. ευρώ έχουν ξοδευτεί, αλλά ακόμα συνεχίζει να ψάχνεται.

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρίχουν τις ευθύνες στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Ιβάν Σαββίδη και τον συμβουλεύουν: Πότε ο Βρύζας, πότε ο Τσιστιακόφ, τώρα ο Μίχελ... Πότε ο ένας και πότε ο άλλος δηλαδή!

Με το ρεπορτάζ που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, να αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει σενάριο που θέλει τον Τσιστιακόφ να έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Σαββίδη, για το ενδεχόμενο επιστροφής!
Μία εξέλιξη που, αν επιβεβαιωθεί, θα θεωρεί βόμβα στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, από πολλές απόψεις!

Μην το δέσετε κόμπο, ότι ντε και σώνει θα γίνει... Αλλά το τελευταίο δάστημα το σενάριο "παίζει" έντονα, δεδομένου ότι ο Τσιστιακόφ γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Εντάξει, μπορεί να μην είχε αφήσει σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη του θητεία στον σύλλογο, αλλά αν τελικά αποφασίσει ο Ιβάν την επιστροφή του, κάτι παραπάνω θα ξέρει...

Γιατί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα και, φαίνεται, ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο να το καταφέρει.

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.