Τον Αύγουστο ο τελικός!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 | 01:44

Loading...
Ιδέες υπάρχουν. Εάν βρεθεί και η θέληση, δεν γίνεται, θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε τον τελικό του κυπέλλου. Του Γιάννη Σαντοριναίου
Τι χρειάζεται; Φαντασία και τόλμη. Θα μπορούσε ο Γκιρτζίκης να τους τρολλάρει όλους. Να κάνει την κίνηση ματ. Να πάει ένα βήμα πέρα από τις εξελίξεις. Να αλλάξει πλήρως τις συνθήκες για την διεξαγωγή του τελικού.

Υπάρχει λόγος να γίνει ο τελικός τώρα; Για τις ευρωπαϊκές θέσεις γίνεται ο θόρυβος ή για την εμμονή ενός θρυλικού νταμπλ; Η ΕΠΟ μπορεί να ξεγλιστρήσει εύκολα και να καινοτομήσει. Να νομοθετήσει, το σώμα των φωτισμένων παραγόντων των ποδοσφαιρικών ενώσεων, κανονισμό διοργάνωσης του τελικού στην αρχή της σεζόν!
Οι Άγγλοι έχουν το Community Shield, ως εισαγωγή στην χρονιά. Ο πρωταθλητής με τον κυπελλούχο. Ξενέρωμα, το σούπερ καπ είναι ξεπερασμένο, δεν διαθέτει γκλαμουριά.

Εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσωπο στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Ευρώπης αλλάζοντας τις συνήθειες αιώνων με μία απλή κίνηση. Να γίνεται ο τελικός του κυπέλλου στην αρχή της χρονιάς. Να σηματοδοτεί την έναρξη των ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων με μία απονομή που μετρά στο παλμαρέ των συλλόγων. Χωρίς το άγχος του ευνοϊκού εισιτηρίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ευρώπη να κλειδώνει με την συμμετοχή των συναρπαστικών και ανταγωνιστικών play off. Το κύπελλο να είναι η κατάκτηση. Η δόξα του νικητή.

Να αρχίσεις την χρονιά με ένα ΑΕΚ – Ολυμπιακός να γλείφεις τα δάχτυλα. Με ημερομηνία 15 Αυγούστου. Να είναι άδεια η Αθήνα και οι πόρτες του ΟΑΚΑ ορθάνοιχτες. Χωρίς την πίεση υπουργικής απόφασης για κεκλεισμένων θυρών.
Τελικός κυπέλλου στα μπάνια του λαού, σε μία άγια ημερομηνία. Από την μία ο Μητροπολίτης Πειραιά και από την άλλη το βυζαντινογέννητο Φανάρι. Να μπαίνει η κούπα στο ΟΑΚΑ με άμφια κι εξαπτέρυγα. Να γίνεται αγιασμός επειδή όλοι μας ζηλεύουν, να μην μας ματιάσουν και να αρχίζει το ματς.

Αυτή, μάλιστα, είναι πρόταση που διαφοροποιεί τα δεδομένα αντί να ψάχνουν ημερομηνίες μέσα στο λιοπύρι του Ιουνίου παραμονές Euro και Eurogroup. Χαλαρά και όμορφα…

Πηγή: idreamteam.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.