«Ταφόπλακα» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Nova!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 | 23:05

Loading...
«Ταφόπλακα» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε επί της ουσίας η Nova, η οποία με επιστολή της στην Super League ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχθεί καμιά αλλαγή στο πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει ότι στις 15 Μαΐου (ημερομηνία που όρισε η ΕΠΟ για τον τελικό) θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική των play off!
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες την απόφασή της να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 15 Μαΐου, αλλά η Nova με επιστολή της στην Super League ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμιά αλλαγή στο πρόγραμμα, δεδομένου ότι την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η δεύτερη αγωνιστική των play off!
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το Σάββατο ότι όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ στις 15 Μαϊού, αλλά ο τελικός οδηγείται προς ματαίωση. Προς αυτήν την «κατεύθυνση» είναι και η επιστολή που απέστειλε η Nova στην Super League, με την οποία η διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμιά αλλαγή ή τροποποίηση στο πρόγραμμα των play off.

Και το πρόγραμμα των play off, όπως έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Super League, προβλέπει πως στις 15 Μαΐου θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική και συγκεκριμένα τα ματς ΑΕΚ – Πανιώνιος, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.
Επί της ουσίας η Nova, η οποία είναι «καλυμμένη» με ρήτρες, με την επιστολή της βάζει «ταφόπλακα» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!
Σχετκό Περιεχόμενο
Εμείς, οι άλλοι, τα γεγονότα και ένας ματαιωμένος τελικός
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
2 ομάδες, 1 πρόσωπο
Αναλυτικά η επιστολή της Nova προς τη Super League:

«Κάντζα, 8 Μάιου 2016

Προς:

1. Τις ΠΑΕ-μέλη της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

2. κ. Γεώργιο Μποροβήλο - Πρόεδρο Δ.Σ. SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

3. κ. Μιχάλη Αναγνώστου – Γενικό Διευθυντή SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ [SL]

Αξιότιμοι Κύριοι,

Αναφορικά με το πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off του πρωταθλήματος της SL, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

1. Όπως γνωρίζετε, το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων των Play-off έχει ήδη εγκριθεί ομόφωνα από το Δ.Σ. της SL, με την από 5/5/2016 σχετική απόφασή σας και έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα σας [http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/analutiko-programma-play-offs-super-league-2015-2016].
Στηριζόμενη στην ως άνω απόφασή σας, η συνδρομητική μας πλατφόρμα έχει οργανώσει το τηλεοπτικό της πρόγραμμα και τις διαδικασίες παραγωγής των αγώνων των Play-off, ενώ έχει ήδη προγραμματίσει και ξεκινήσει εκτεταμένο πλάνο διαφημιστικής προώθησης των συγκεκριμένων ιδιαίτερα σημαντικών αγώνων.

Υπενθυμίζουμε, μάλιστα, ότι εξαιτίας διαφόρων -γνωστών σε όλους- γεγονότων, άσχετων με τη Nova, αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, η διαδικασία των Play-off, που θα έπρεπε να έχει ήδη εκκινήσει, έχει καθυστερήσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα ήδη σοβαρή βλάβη των εμπορικών μας συμφερόντων.

2. Δεδομένων των ανωτέρω, τονίζουμε κατηγορηματικά, ότι η συνδρομητική μας πλατφόρμα δεν πρόκειται να ανεχτεί, για οποιοδήποτε λόγο, καμία περαιτέρω καθυστέρηση ή διαφοροποίηση στο ήδη ορισθέν πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off και σας καλούμε να τηρήσετε απαρέγκλιτα τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις και δεσμεύσεις του Δ.Σ. σας, προστατεύοντας το, κατά πολύ υπέρτερης οικονομικής αξίας και σημασίας, προϊόν του πρωταθλήματος της SL στο οποίο επενδύουμε ετησίως δεκάδες εκατομμύρια.

3. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία μας, ρητά επιφυλασσομένου παντός δικαιώματός της, σας ενημερώνει ότι θα προβεί στην ενεργοποίηση κάθε συμβατικά προβλεπόμενης κύρωσης και σε κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διαφυλάξει τα έννομα συμφέροντά της.

Με εκτίμηση,

Πάνος Παπαδόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος».

*sdna.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.