5,5 εκατ. ευρώ από το...πουθενά στα ταμεία του ΠΑΟΚ!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016 | 14:28

Loading...
Ο Λούκας Πέρεθ αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη Σεβίλλη με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό από την πώλησή του.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Γαλικίας, Ideal Gallego, μόνο οι υπογραφές απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ντέπορ μετά τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ το περσινό καλοκαίρι, αναμένεται να παραχωρηθεί στη Σεβίλλη έναντι 17 με 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα της Γαλικίας αυτό το deal θα αποφέρει σημαντικά οφέλη σε όλους, και εκτός από την Ντεπορτίβο και τον Λούκας Πέρεθ, και ο ΠΑΟΚ θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, κατά την πώληση του Λούκας στη Λα Κορούνια είχε τοποθετήσει μία ειδική ρήτρα που θα έφερνε στον ΠΑΟΚ το 30% των χρημάτων από μία μεταπώληση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως αν η μεταγραφή του Λούκας κλείσει στη Σεβίλλη έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, τότε στα ταμεία του ΠΑΟΚ θα μπουν αυτομάτως 5,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα αποτελέσει μία σημαντική οικονομική ένεση για τον «Δικέφαλο».

Η συμφωνία της Ντεπορτίνο με τη Σεβίλλη για τη μεταγραφή του Λούκας φαντάζει τελειωμένη υπόθεση και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα πέσουν και οι υπογραφές.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.