Απόφαση σοκ της κυβέρνησης για Μπάγεβιτς!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016 | 00:19

Loading...
To «Κον-troll και σουτ» αποκαλύπτει, γιατί θα πάρει αμπάριζα τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ και πολλούς άλλους ο Παιδαγωγικός Κώδικας Δημοκρατικού Ανθρωπισμού που εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μάθατε τα φρέσκα κουλούρια που ετοιμάζει η κυβέρνηση; Όπως διάβασα στο newpost.gr, μετά την κατάργηση της υποχρεωτικής προσευχής και των παρελάσεων, έρχεται και ο κώδικας που αφορά την καθημερινότητα των μαθητών, ο οποίος ορίζει τι πρέπει να κάνει ο καλός μαθητής.

Στον νέο οδηγό συμπεριφοράς του καλού μαθητή, με τίτλο «Παιδαγωγικός Κώδικας Δημοκρατικού Ανθρωπισμού», μεταξύ άλλων προβλέπονται διάφορες καινοτόμες ιδέες, όπως η θέσπιση ενός «Συμβολαίου Τιμής» που θα πρέπει να υπογράφουν τα παιδιά στο σχολείο, η διαφώτιση γονέων και μαθητών από μαιευτήρες, μαίες, παιδιάτρους και λοιπούς «διαμορφωτές γνώμης», ένα «Μικρό Σχολείο» για παιδιά μεταναστών, καθώς και ιδιαίτερη έμφαση στην επισημότητα εκ μέρους των πολιτειακών αρχόντων.

Έμφαση όμως δίνεται στο κουφό και συνάμα τραγελαφικό του Κώδικα, ο οποίος υπαγορεύει στους γονείς, να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν αναλόγως- τα παιδιά τους ως «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα».

Το θέμα είναι σοβαρό και έχει σημαντικές προεκτάσεις. Γι'αυτό μην σας πιάνουν τα γέλια με τις μαλακίες που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και ο Νίκος Φίλης. Έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση της Αριστεράς θα απαγορέψει “ετσιθελικά” τις λέξεις από κάθε έκφανση της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Από πολύ παλιά προσπάθησαν να το κάνουν και τώρα το περνάνε σιγά σιγά. Για παράδειγμα, παλιά, φώναζαν οι αριστεροί και τρελαινόντουσαν με τους αγιασμούς στα σχολεία. Προσπαθούσαν να αντικαταστήσουν το “τοις βασιλεύσι” με το “τοις ευσβέσι”.

Φανταστείτε λοιπόν τί θέλουν να κάνουν τώρα και ποιους άλλους κώδικες ετοιμάζουν. Θα μπορούσαν να προωθήσουν επανέκδοση εκατομμυρίων βιβλίων αντικαθιστώντας τις λέξεις βασιλιάς, πρίγκηπας, αυτοκράτορας και τα παράγωγά τους με άλλες λέξεις. Έτσι για να μη θίγεται η δημοκρατία τους. Θα μπορούσαν να απαγορεύουν στον Τύπο να χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους στα δημοσιεύματά του. Τότε, ο Άρης θα πάψει να είναι αυτοκράτορας, η Ρεάλ και η ΑΕΚ δεν θα είναι Βασίλισσες και πολλά άλλα.

Θιγμένος θα βγει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος φέρει και το προσωνύμιο “πρίγκηπας”. Έτσι, με αυτά τα μυαλά που έχουν εκεί στην κυβέρνηση, ο Σερβοβοσνιοέλληνας παράγοντας της Ένωσης θα χάσει τα σκήπτρα του και θα ξεμείνει με το παρατσούκλι “βάτραχος” που του έχουν κολλήσει αυτοί οι χουλιγκάνοι, οι οριτζιναλαίοι.

Η στήλη “Κον-troll και σουτ” κατακρίνει αυτή την πολιτική και μάχεται για τα δικαιώματα των βασιλιάδων του κόσμου...

πηγή: sportdog.gr
Loading...

+ σχόλια + 4 σχόλια

1 Ιουνίου 2016 - 9:04 π.μ.

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ;

1 Ιουνίου 2016 - 9:19 π.μ.

Δεν ειναι ψεματα,η τραγελαφικη πραγματικοτητα του Φιλη ειναι.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2016 - 1:29 μ.μ.

1. η κυβέρνηση συνασπισμού που δημιουργήθηκε από τις απώλειες του πασοκ και της νδ δεν μπορού να λέγονται αριστεροί όσο και να θέλουμε να τους πούμε ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και ας αναγνωρίσουμε τα λάθη μας.
2.το πως θα αποκαλώ τα παιδιά μου δεν μπορεί κανένας και πόσο μάλλον ο Φίλης να μου το απογορευσει.
3. όταν έρθει η ώρα της προσευχής και της παρέλασης αφού έχουε "δημοκρατία" ( ο Θεός να την κάνει) ας κανουμε φανερά τον Σταυρό μας και ας παρελάσουμε χωρίς του πολιτικούς στις εξέδρες εξάλλου δεν είναι για τα μούτρα τους αλλά για όλους του Έλληνες που έδωσαν την ζωή τους και για να έχουμε δημοκρατική και ελέυθερη Ελλάδα.
4.το “τοις βασιλεύσι” με το “τοις ευσβέσι” έχει αλλάξει επί Σιμήτη και η αλήθεια είναι ότι δεν το λένε παντού...είπαμε δημοκρατία έχουμε. Στο χέρι μας είναι να πάμε κόντρα σε ότι θέλουν οι λίγοι από τις καρέκλες...

1 Ιουνίου 2016 - 6:03 μ.μ.

και ση δομοσιογραφακη πηκαρης το μπαγιεβιτσ με το βατραχος της ορ-21 θα σου εγραφα κιαλα αλλα δεν αξηζης ουτε βρησημο

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.