Συναντήθηκαν Μελισσανίδης-Μαρινάκης!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016 | 00:27

Loading...
Το πιο απρόσμενο τετ α τετ του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκαλύπτει ο ΣΠΟΡ FM! Σύμφωνα με όσα είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», οι Μελισσανίδης και Μαρινάκης είχαν συνάντηση.

Μια συνάντηση που θα μπορούσε να είναι «σταθμός» για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν τετ-α-τετ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έκατσαν στο ίδιο τραπέζι πριν το παιχνίδι των ομάδων τους για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Κάτι που έγινε σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση και η τεράστια αντιπαλότητα που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ τους.

Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν ήταν το επιθυμητό. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι διαφωνούν και ότι δεν μπορούν να συγχρονιστούν σε μια κοινή πορεία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι, η συνάντηση τελείωσε χωρίς κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, αυτό επιβεβαιώθηκε και από τη μεγάλη ένταση που υπήρξε πριν τον τελικό του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να εμπλέκονται σε ανταλλαγή ανακοινώσεων με βαριές εκφράσεις.

Πέραν αυτού, στη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι οι Μαρινάκης και Μελισσανίδης έχουν αγεφύρωτες διαφορές ΚΑΙ όσον αφορά στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και σφραγίστηκε ότι θα ακολουθήσουν διαφορετική πορεία και στο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο.

*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.