Μεγάλη μεταγραφική κομπίνα έπαιξε στην ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 | 01:16

Loading...
ΕΧΕΙ βουίξει η πιάτσα τις τελευταίες ημέρες με το συγκεκριμένο θέμα - Πώς εμπλέκεται η "Ένωση" στο περιστατικό!

Όταν μία ομάδα είναι μεγάλη, είναι λογικό να σκάνε από δεξιά και αριστερά πολλές προτάσεις για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένα μεγάλο κλαμπ, άλλωστε, έχει υψηλό μπάτζετ και τοπ στόχους, κάτι που σημαίνει ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα του...

Κάπως έτσι έχουν προταθεί αμέτρητοι ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, κάτι που είναι απόλυτα λογικό λόγω και της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μόνο που στην "Ένωση" είναι... σπασμένοι με την κομπίνα που τους έπαιξε συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ, καθώς φαίνεται ότι τους πρότεινε ποδοσφαιριστή μόνο και μόνο για να υπογράψει μία ώρα αρχύτερα σε άλλη ελληνική ομάδα που ήθελε να τον στείλει!

Όπως και έγινε δηλαδή, καθώς ο συγκεκριμένος άσος την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα άλλης ομάδας!

Θα μπορούσε να πει κάποιος: "Εντάξει, μανατζερικά παιχνίδια είναι αυτά για να ανεβάζουν τις τιμές, να πιέζουν καταστάσεις κ.λπ."...

Ναι, γεγονός είναι αυτό. Μόνο που στην ΑΕΚ δεν είχαν πάρει μυρωδιά ότι πρόκειται για κομπίνα και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τούς ενδιέφερε πραγματικά και ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του!

Με αποτέλεσμα ναι μεν οι "κιτρινόμαυροι" να θεωρούν σημαντική την περίπτωσή του, αλλά στην ουσία να χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης για να υπογράψει με άλλη ελληνική ομάδα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, χωρίς ουσιαστικά ποτέ να έχουν την ευκαιρία να τον διεκδικήσουν...

*sportdog.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.