Πρόταση-ΣΟΚ: Υποβιβάζουν την SKODA Ξάνθη και άλλες 2 ομάδες!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 | 21:19

Loading...
Μια πρόταση-σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ! Βασιζόμενη σε εκθέσεις της UEFA για στημένα ματς, εισηγήθηκε τον υποβιβασμό της Ξάνθης και άλλων δυο ομάδων.

Μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Κυριάκος Θωμαΐδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό της Ξάνθης, των Χανίων και του Πανελευσινιακού.

Βασισμένη σε στοιχεία των φακέλων της UEFA για ύποπτα ματς (τα οποία έχουν διαβιβαστεί στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς) η εισηγήτρια του ερευνητικού τμήματος διαπίστωσε ευθύνη των τριών ομάδων σε χειραγωγημένα παιχνίδια.

Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν πρότεινε στο δικαστικό τμήμα την ποινή του υποβιβασμού τους, αλλά και πρόστιμο που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Μεταδίδοντας πάντως το ρεπορτάζ του, ο Κυριάκος Θωμαΐδης σημείωσε ότι είναι περίεργο το timing της συγκεκριμένης αποκάλυψης, αφού δημιουργείται η αίσθηση ότι πρόκειται για εκδικητική ενέργεια από πλευράς του «συστήματος» και για προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.