Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ με εντολή Κετσπάγια!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 | 01:21

Loading...
Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Ποιος παίκτης έκανε την έκπληξη!

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και πλέον στην Αθήνα θα παρθούν αποφάσεις για το ρόστερ. Τι μαθαίνει η στήλη;

Πως σίγουρα οι Φαγέ και Ζόριτς θα πάνε ξανά δανεικοί, όπως είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί και με τον Ανάκογλου.

Ο Πλατέλλας είναι λίγο διαφορετική ιστορία και ίσως να ξεκαθαρίσει το θέμα του από το πότε θα έρθει ο εξτρέμ και σε τι κατάσταση θα είναι αυτός.

Από εκεί και όλα φανερώνουν πως συνεχίζει κανονικά ο Λαμπρόπουλος και δεν θα τεθεί θέμα μετακόμισής του στη Νέα Σμύρνη (πολλά ακούστηκαν για σχετική συμφωνία στο πλαίσιο του ντιλ με τον Μπακασέτα).

Επίσης ο νεαρός Γαλανόπουλος είναι πιθανό να συνεχίσει στα Σπάτα με την πρώτη ομάδα. Κάτι που δεν το πίστευε κανείς πριν από λίγες μέρες. Αλλά πραγματικά έχει σοβαρή πρόοδο ο μικρός και “έψησε” τον Κετσπάγια κάνοντας σούπερ έκπληξη, αν τελικά όντως παραμείνει.

Εδώ να σημειώσουμε κάτι που η στήλη πρώτη σας έχει γράψει σχετικά προσφάτως: Πως για τις δυνατότητες του Γαλανόπουλου έσταζε μέλι ο Στέλιος Μανωλάς κι εκείνος ήταν που επέμενε να βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

*onsports.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.