Όλη η αλήθεια για τον Σκόκο!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 | 00:32

Loading...
Η προ ημερών παρουσία του μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι, στην Αθήνα, άναψε …φωτιές, αφού όπως έλεγε ο ίδιος σε γνωστούς του, βρισκόταν στη χώρα μας (και) για την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού.
Είναι γεγονός άλλωστε ότι ο Σκόκο εμφανιζόταν δυσαρεστημένος από την εικόνα και τον προγραμματισμό της Νιούελς Ολντ Μπόις και για τον λόγο αυτό …ψαχνόταν για να πει «αντίο».

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ πάντα υπήρχε και υπάρχει στο μυαλό του, ενώ και από την πλευρά της Ένωσης φαίνεται ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και επιθυμία για νέα συνεργασία, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή, το ενδεχόμενο επιστροφής του Σκόκο στην Ελλάδα είναι πλέον πολύ δύσκολο, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο λόγος είναι οι δεσμεύσεις των ανθρώπων της Νιούελς Ολντ Μπόις για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, γεγονός που έπεισε τον Αργεντινό να παραμείνει.

Φυσικά οι δεσμεύσεις είναι στα λόγια.

Ο Σκόκο περιμένει πλέον να δει στην πράξη όλα όσα του έχουν υποσχεθεί για να πάρει την οριστική του απόφαση τον Αύγουστο. Όλα δείχνουν όμως ότι με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να συζητηθεί το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά ο Αργεντινός στα κιτρινόμαυρα. Αν αλλάξει κάτι, αυτό θα συμβεί τον Αύγουστο.

*enwsi.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.