Ντέμης για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ;

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 | 00:31

Loading...
Ένα ωραίο και εξαιρετικά ενδιαφέρον παρασκήνιο έφτασε στη στήλη. (Και) με αφορμή την ιστορία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, κάποιοι στην ΑΕΚ, επαναφέρουν-επαναλαμβάνουν μια σχετικά πρόσφατη πρότασή τους: Να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ο Ντέμης Νικολαϊδης, με έναν ρόλο σαν τεχνικού διευθυντή, με κάπως όμως ακόμα πιο αυξημένες αρμοδιότητες, δίνοντάς του κίνητρα και ενδιαφέρον να ασχοληθεί.

Θεωρούν πως ο πρώην πρόεδρος έχει τα κονέ για να αντεπεξέλθει σε αυτό το πόστο-ρόλο. Ξέρουν βέβαια ότι έχει κατηγορηθεί έντονα στο παρελθόν για τις μεταγραφές και τα χρήματα που “έφευγαν”, αλλά εκτιμούν πως πραγματικά είναι ένας παράγοντας που μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

Οι άνθρωποι που υπερασπίζονται αυτή την ιδέα, πιστεύουν ότι ο Ντέμης τα χρόνια της διοίκησής του, ήταν απλά νέος και άμαθος. Γι’ αυτό ίσως και κάπου να τον έριξαν στις μεταγραφές, με αποτέλεσμα να πληρωθούν πολλά περισσότερα χρήματα απ’ ότι θα έπρεπε.

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν αποδέχονται πως ο πρώην πρόεδρος λειτούργησε πονηρά.

Σίγουρα πάντως είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο. Και στην ΑΕΚ το ξέρουν. Ακόμα και εκείνοι που το... υπερασπίζονται. Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να μην τους δώσουμε έναν πόντο.

Πολλές οι διασυνδέσεις του Νικολαϊδη στις ποδοσφαιρικές αγορές, άριστο το κριτήριό του, σημαντικές και οι επιτυχίες του με παίκτες που έφερε στην Ένωση. Όλα αυτά πρέπει να τα μετράμε.

Η πρόταση-σκέψη δεν είναι καθόλου κακή. Άλλο βέβαια αν μπορεί να γίνει τελικά κάτι τέτοιο στη σημερινή ΑΕΚ, για διάφορους λόγους... Πάντως ο Μιλοβάνοβιτς μετράει τις ώρες αντίστροφα. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει και επισήμως παρελθόν. Η στήλη σας έχει ενημερώσει πρώτη για όλες τις εξελίξεις στο θέμα του...

*onsports.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.