Άφησε την Aegean για να φτιάξει την «Αγιά Σοφιά»!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 | 18:26

Loading...
Τι συζητιέται στην πιάτσα για την απόφαση του Μελισσανίδη να παραχωρήσει το μετοχικό του ποσοστό.

Ο Δημήτρης Μελισσναίδης παραχώρησε λοιπόν το μετοχικό του ποσοστό στην Aegean (σε Αμερικανούς) και εν καιρώ θα αποχωρήσει εντελώς από την εταιρεία (παραμένει πλέον μονάχα ως σύμβουλος για να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση).

Για την ΑΕΚ αυτή η εξέλιξη δεν φαίνεται να σημαίνει κάτι σε πρώτη φάση. Άλλη η μία μπίζνα, άλλη η άλλη. Η ομάδα δεν θα επηρεαστεί.

Ίσως όμως αυτή η επιλογή του επιχειρηματία να σημαίνει κάτι γενικότερο για το πώς βλέπει πια τη ζωή του από εδώ και στο εξής.

Τι θέλουμε να πούμε; Προσέξτε: Στην πιάτσα επικρατεί έντονα η άποψη, πως ο «Τίγρης» επιθυμεί σιγά-σιγά να απεμπλέκεται από τις πολλές ευθύνες.

Να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στις μπίζνες σε λιγότερα μέτωπα καθότι τα χρόνια πέρασαν και δεν έχει την ίδια όρεξη και δύναμη όπως στο παρελθόν.

Ίσως λοιπόν γι’ αυτό να πήρε την απόφαση να αφήσει το μετοχικό του ποσοστό στην Aegean. Είναι μια άποψη που ακούγεται αυτές τις ώρες.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα υποστηρίζουν πως πλέον το μεγάλο του όνειρο και καημός, είναι να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ. Και θέλει να έχει χρόνο για να ασχοληθεί.

Ένα έργο που θα αφήσει ανεξίτηλο το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου...

*onsports.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.