"Σκάει" μεταγραφή στην ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 | 00:32

Loading...
Όπως διαβάσατε λίγο νωρίτερα, το θέμα της μετακίνησης του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ολοκληρωθεί.

Όπως διαβάσατε λίγο νωρίτερα στο enwsi.gr, το θέμα της μετακίνησης του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ολοκληρωθεί, καθώς πλέον και ο Πορτογάλος έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά και το συνολικό πλαίσιο της συμφωνίας που έχει διαμορφωθεί, βολεύει την ΑΕΚ.

Στην Ένωση λοιπόν κινούνται πλέον προς την επόμενη μέρα, με την αποχώρηση του Μπαρμπόσα ως δεδομένη. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να αναζητήσει στην αγορά τον αντικαταστάτη του, μιας και ο Μπαρμπόσα αποτελεί βασική μονάδα της Ένωσης και το κενό του δεν μπορεί να καλυφθεί με τις υπάρχουσες λύσεις στα άκρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εφόσον το θέμα του Μπαρμπόσα τελειώσει αύριο, η ΑΕΚ δεν θα καθυστερήσει και θα κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Αποκτώντας τον «αντι-Μπαρμπόσα» ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην Ένωση ήδη εξετάζουν περιπτώσεις εξτρέμ που βρίσκονταν στη λίστα τους από τις αρχές του καλοκαιριού και φαίνεται πως εκεί, υπάρχουν υποθέσεις που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες και παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Με την ΑΕΚ να προχωρά και μάλιστα άμεσα αυτό το ζήτημα, ώστε με την ολοκλήρωση της παραχώρησης του Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ, να έχει γίνει ήδη μια σημαντική προεργασία, αναφορικά με τον αντικαταστάτη του. Που πιθανότατα, θα προέρχεται από την ευρωπαϊκή αγορά.

*enwsi.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.