Από τον Κατίδη στον... Λέσκοτ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 | 23:31

Loading...
Μπορεί ο Γιώργος Κατίδης και ο Τζολέον Λέσκοτ να έχουν σχέση μεταξύ τους; Φαινομενικά δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ των δύο παικτών. 

Στο background όμως υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής και αυτός δεν είναι άλλος από τον άνθρωπο που τους έφερε και τους δύο στην «Ένωση».

Είναι ο ίδιος ο οποίος ήταν persona non grata στην ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια. Ο άνθρωπος που είχε κάνει άνω κάτω τα Σπάτα, όταν πήγαινε στον τύπο που διέσυρε το θεσμό «Πρόεδρος της ΑΕΚ», Ανδρέα Δημητρέλο και του κουνούσε το δάκτυλο επιδεικτικά στη μούρη, επειδή δεν έπαιζαν ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης και το άλλο πουλέν του, που προκάλεσε έναν ολόκληρο λαό με τις ανοησίες του, ο Γιώργος Κατίδης.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Θεόφιλο Καρααββίδη. Ο εν λόγω ατζέντης λοιπόν εκπροσωπεί και τον νεαρό αριστερό μπακ της ΑΕΚ Γιώργο Γιαννούτσο, ο οποίος ανήκει στην U-20 της «Ένωσης» και προ ημερών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Στο περιθώριο αυτών των διαπραγματεύσεων, βρήκε την ευκαιρία να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την ΑΕΚ και να προτείνει στους «κιτρινόμαυρους» τον Τζολέον Λέσκοτ.

Όταν το όνομα του Άγγλου έπεσε στο τραπέζι ενεργοποιήθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος τον γνώριζε προσωπικά και μετά τη σφήνα της Πεσκάρα, ανέλαβε δράση ο «Τίγρης», ο οποίος του έδωσε ότι ακριβώς ήθελε...

Ο Καρασαββίδης έμεινε σε δεύτερο πλάνο στη μεταγραφή. Δεν ήταν καν στα γραφεία όταν έκλεισε το deal. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει...

*πηγή: pamesports.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.