Η ατάκα του Λάζαρου στον Μελισσανίδη!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 | 05:01

Loading...
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη της Ένωσης. Καθοριστικός παράγοντας για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο των επαφών και η ΑΕΚ να ρίξει όλο το βάρος για την ενίσχυση των άκρων, στην περίπτωση του διεθνή μέσου, ήταν και οι απευθείας επαφές που είχε ο Λάζαρος, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο «Τίγρης», όπως συνηθίζει σε πολλές μεταγραφικές υποθέσεις και δη Ελλήνων παικτών, χειρίστηκε προσωπικά το ζήτημα, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Χριστοδουλόπουλο. Θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή και το πώς βλέπει ο ίδιος, την προοπτική της ΑΕΚ. Εκεί, ο Μελισσανίδης διαπίστωσε πως ο Χριστοδουλόπουλος είναι ιδιαίτερα «ψημένος» με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό της Ένωσης, στοχεύοντας μάλιστα να κατακτήσει μαζί της το πρωτάθλημα. Κάτι που αναμφίβολα έκαμψε και τις όποιες αμφιβολίες είχε ο «Τίγρης», αναφορικά με τα «θέλω» του παίκτη και συνολικά την υλοποίηση της εν λόγω μεταγραφής.

«Γουστάρω πολύ να έρθω στην ΑΕΚ και να κατακτήσουμε μαζί το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ για μένα είναι αυτή τη στιγμή η ιδανική προοπτική και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω πως φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Χριστοδουλόπουλος στον Μελισσανίδη, με την υπόθεση από εκείνο το σημείο και μετά να παίρνει τον… δρόμο της.

*enwsi.gr
Loading...

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Αυγούστου 2016 - 12:55 π.μ.

Bravo Tigri bravo Lazare

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.