Ο Λέσκοτ προτίμησε την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 | 04:57

Loading...
Το άσπρο μαύρο προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός, διαδίδοντας με non-paper ότι δεν ασχολήθηκε με τον Λέσκοτ ενώ υπάρχουν δημοσιογράφοι αλλά και πρωτοσέλιδα εφημερίδων του Ολυμπιακού που λένε το αντίθετο.

Τι έλεγε ο Κώστας Νικολακόπουλος το πρωί στον αέρα του ΣΠΟΡ ΦΜ; Πως η ΑΕΚ πάντως δεν παίζει μόνη της σε αυτή την ιστορία με τον Λέσκοτ, καθώς όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡFM ο Κώστας Νικολακόπουλος είναι «ζωντανό» το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού… Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι καθοριστικές.

Εκτίθεστε..

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού

Ο Άγγλος στόπερ προτάθηκε και στους Πειραιώτες (πέρα από την ΑΕΚ που φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του).

Όπως μετέφερε ωστόσο στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, η θέση των «ερυθρόλευκων» είναι ότι μάλλον δεν θα ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κάτι που θα γίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφενός επειδή υπάρχουν υπόνοιες ότι η μετακίνησή του στη Ρέιντζερς χάλασε για ιατρικούς λόγους και αφετέρου επειδή η ηλικία του (34) θεωρείται επίσης ανασταλτικός παράγοντας.

Την ίδια ώρα ανοιχτό παρουσιάζεται το ενδεχόμενο μιας ακόμα αποχώρησης από τον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι έχει αναπτυχθεί φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι υπάρχει πρόταση ισπανικής ομάδας για τον Δημήτρη Σιόβα.

*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.