Κοντά σε ξένο προπονητή ο Ολυμπιακός!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 | 17:52

Loading...
Η ρότα άλλαξε... Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει την περίπτωση του Ουζουνίδη και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία με ξένο προπονητή.

Το ενδεχόμενο ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού γίνεται κάθε ώρα και μικρότερο. Ειδικά εάν λάβουμε υπόψη μας και τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον θέμα.

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν ξένο προπονητή του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Ωστόσο το γεγονός ότι το θέμα το χειρίζεται ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φρανσουά Μοντέστο καθιστά τη Γαλλία ως την πιο πιθανή χώρα προέλευσης του τεχνικού με τον οποίο συνομιλούν οι πρωταθλητές.

Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μέχρι και το τέλος της ημέρας να έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότεροι διαπραγματεύσεις, καθώς ο χρόνος πιέζει αρκετά.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε -μέχρι χθες- ως πρώτη επιλογή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά μετά από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρχαν από τους οπαδούς της ομάδας οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κοιτάξουν με μεγαλύτερη προσοχή στο εξωτερικό.

*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.