Κετσπάγια σε Τίγρη: "Αυτόν θέλω από Παναθηναϊκό"!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 | 04:05

Loading...
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: Ο προπονητής τής ΑΕΚ ζήτησε από τον Μελισσανίδη να του πάρει παίκτη από το «τριφύλλι»! Διαβάστε ποιος είναι!

Η ΑΕΚ ακόμα ψάχνεται για ενίσχυση και οι παίκτες που εξετάζονται τις τελευταίες μέρες είναι πολλοί.

Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ πρόσφατα συζητήθηκε πολύ έντονα μία περίπτωση από τη Super League, που παρουσιάζει, όμως, μεγάλες δυσκολίες.

Πρόκειται για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που έχει αναδειχθεί από την Ένωση και παραχωρείται από τον Παναθηναϊκό.

Τον παίκτη φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θεωρεί ότι έχει πολλά προσόντα και πως μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Όπως γίνεται, όμως, αντιληπτό, είναι σχεδόν απίθανο οι Πράσινοι να παραχωρήσουν παίκτη στην ανταγωνίστρια ΑΕΚ, ενώ μία τέτοια κίνηση θα προκαλούσε πολλές αντιδράσεις.

Εξάλλου, στο Τριφύλλι θέλουν να βγάλουν λεφτά από το συγκεκριμένο παίκτη. Μπορεί η Λόκερεν να μη δίνει τις 250.000 ευρώ που θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά ακούγεται στην πιάτσα πως θα έρθει άμεσα πρόταση από άλλη βελγική ομάδα που θα ικανοποιεί τους Πράσινους.

Πάντως, αν ο παίκτης κατάφερνε να πάρει την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό, τότε είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα έκανε κίνηση, μιας και, όπως προαναφέραμε, ο Έλληνας εξτρέμ κάνει "κλικ" στον προπονητή της ομάδας.

Οπότε, αν και εφόσον, ο παίκτης δεν πάει στο εξωτερικό και δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται από τους Πράσινους, τίποτα δε θα μπορούσε να αποκλεισθεί για την ΑΕΚ. Αν και μάλλον το συγκεκριμένο σενάριο θεωρείται, τη δεδομένη στιγμή, ανέφτικτο...

*sportdog.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.