Έσκασε τρελό deal στον Ολυμπιακό! 6 μύρια για τον...

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 | 00:41

Loading...
Ακόμα μία απίστευτη συμφωνία κατάφεραν να πετύχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, λόγω των εξαιρετικών τους διασυνδέσεων! Aπομένουν τυπικά και ανακοινώσεις!

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι έχει αλλάξει επίπεδο, όσον αφορά το πώς κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.

Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και λειτουργεί όπως οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό αποδεικνύεται, άλλωστε, από τα ουκ ολίγα μεγάλα deals που έχουν πετύχει οι Ερυθρόλευκοι με παίκτες που αποχώρησαν από το Λιμάνι έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα τέτοιο, λοιπόν, φαίνεται πως έκλεισε και τώρα για τους πρωταθλητές, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και ομάδα από το Μεξικό για την πώληση του Άλαν Πουλίδο έναντι 6,5 εκ. ευρώ!

Μιλάμε για ένα αστρονομικό ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που καλά καλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασικά 11άδα των Ερυθρολεύκων.

Όπως λέγεται, το deal έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί. Το σημερινό παιχνίδι με την Αρούκα, λοιπόν, αναμένεται να είναι το τελευταίο για τον Άλαν Πουλίδο στο Καραϊσκάκη, καθώς μετά αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τη μεγάλη συμφωνία που έχουν κλείσει οι Πειραιώτες.

Τα χρήματα αυτά, βέβαια, αναμένεται να δοθούν για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, καθώς ο Ολυμπιακός χτυπάει παίκτες από το πάνω ράφι με πολύ μεγάλα συμβόλαια.

*sportdog.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.