Είναι… πολλά τα λεφτά για Μπαρμπόσα!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 | 00:39

Loading...
Η -προφορική- πρόταση της Αλ Γουάσλ για τον Μπαρμπόσα φαίνεται πως ικανοποιεί την ΑΕΚ, αρκεί να κατατεθεί και… γραπτώς! Δείτε πόσα λεφτά δίνει η ομάδα του Ντουμπάι για την απόκτηση του Πορτογάλου! 

Όχι απλά επέστρεψε με νέα, βελτιωμένη πρόταση, αλλά αν ισχύουν οι πληροφορίες, τότε τα λεφτά που δίνει η Αλ Γουάσλ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα είναι… τρελά!

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM, η ομάδα του Ντουμπάι έταξε, προφορικά, στους «κιτρινόμαυρους» κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ(!) για τη μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ, με την ΑΕΚ να φαίνεται ικανοποιημένη, αρκεί η πρόταση να πάρει και επίσημη μορφή, να κατατεθεί, δηλαδή ΚΑΙ γραπτώς!

Όταν ΘΑ γίνει αυτό, η Ένωση θα μπει σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις και αν ακολούθως, τελικά, ο Μπαρμπόσα μετακομίσει στο Κατάρ, τότε στον «δικέφαλο» θα κινήσουν τις διαδικασίες για την εύρεση και απόκτηση του αντικαταστάτη του 29χρονου.

Ο Μπαρμπόσα, να σημειώσουμε τέλος, είναι ενήμερος για την πρόταση της Αλ Γουάσλ -στον πάγκο της οποίας κάθεται Μάρτιν Αρουαμπαρένα- και φαίνεται πως τον έχει βάλει σε σκέψεις, καθώς φέρεται να του προσφέρεται ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο…

*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.