Μεγάλη αναστάτωση για το Ολυμπιακός- ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 | 00:21

Loading...
Ο Κύρος Βασάρας είναι και επίσημα επιδιαιτητής και το ματς της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι αυτό που «καίει» στο διάστημα που θα παραμείνει σίγουρα στο πόστο αυτό.

Ο Κύρος Βασάρας ορίστηκε σήμερα επιδιαιτητής κατόπιν κοινής απόφασης των Γκρούτσου και Σαραϊδάρη και αναμένεται να παραμείνει στο συγκεκριμένο πόστο τουλάχιστον μέχρι και τις εκλογές της ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου. Ο πρώην ρέφερι θα είναι εκείνος που θα αποφασίζει για τους ορισμούς σε περιπτώσεις διαφωνίας ανάμεσα σε Superleague και Ομοσπονδία.

Μέχρι, λοιπόν, και την ημερομηνία των αρχαιρεσιών στην ΕΠΟ, ο Κύρος Βασάρας θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για τους ορισμούς των διαιτητών σε 3η, 4η, 5η και 6η αγωνιστική και μπορεί οι πρώτες τρεις να μην έχουν κάποιο ματς από αυτά που «καίνε», όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την έκτη.

Την συγκεκριμένη αγωνιστική έχει οριστεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από τα όσα έγιναν στις περσινές κόντρες των δύο ομάδων τόσο στο πρωτάθλημα στο ματς του ΟΑΚΑ με τις αποφάσεις του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου.

*sportdog.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.