Αποκαλύψεις Ίβιτς για μεταγραφές και «κομμένους»!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:11

Loading...
Το... παράθυρο που άφησε για τη μεταγραφή και το «μήνυμα» στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει.


Σε δεύτερη μοίρα άφησε το αποτέλεσμα (2-2) του φιλικού με την Βέροια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος στάθηκε στην διάθεση των παικτών του: «Ήταν ένα από τα πολλά φιλικά παιχνίδια που δώσαμε φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο 2ο χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε. Όμως οι παίκτες έδειξαν καλή διάθεση, προσπάθησαν και για εμένα ήταν μια ευκαιρία παίκτες που δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια να πάρουν χρόνο συμμετοχής».

Για τις μεταγραφές και το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ. Κάναμε πολλές μεταγραφές, ήρθαν 10 παίκτες και αποκτήσαμε και τον Μάμε Τιάμ που είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα γιατί μπορεί να παίξει σε 2-3 θέσεις. Όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει».

Για τους… κομμένους του ρόστερ: «Κάνουν προπόνηση μόνοι τους και θα συνεχίσουν να προπονούνται μόνοι τους».

Για το σημερινό σχήμα που δοκίμασε: «Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσουμε και στο μέλλον. Είναι ένα 4-4-2 και εξαρτάται φυσικά και από τους παίκτες που θα έχεις. Το δοκιμάσαμε πρώτη φορά, είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα, όμως σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί».

Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.